Операция за Смяна на Цвета на Очите

Искате ли да промените цвета на очите си?
Тази статия е именно за вас!

В днешно време има много малко ресурси и информация за операцията за Смяна на Цвета на Очите , а съществуващите източници са грешни или липсват такива.

Смяна на Цвета на Очите Когато търсите по интернет, има сайтове и ресурси, които твърдят, че операцията за Смяна на Цвета на Очите е твърде опасна или хората могат да бъдат 100% слепи след операцията. Нито един от тези източници няма научна и академична стойност, вижда се, че единствената им цел е да получат хитове от интернет. 90% от съществуващите изображения се правят с Photoshop или изображенията се правят с цветни лещи. Ето защо смятаме, че трябва да сложим настрана това опетняване и страховете от информацията, ще бъде полезно да влезем в повече научни въпроси, свързани с операцията за Смяна на Цвета на Очите .

1.Като хирургическа операция, има ли някакви рискове при тази операция и да сте чували някога за безрискова хирургична процедура ?

Например, когато един от 100 души, които са претърпели промяна на цвета на очите, е бил изложен на лоши резултати или нежелани реакции и тъй като този вид неща носят новинарска стойност, той директно става обект на новини и на заглавия, публикувани с цел по- голяма посещаемост на сайта, но всъщност не е така.
Сега нека да внесем малко повече яснота по тази тема с въпроси и отговори. Какво ще кажете?!

2.Операцията за Смяна на Цвета на Очите наистина ли е прекалено опасна?

Можем да кажем, че операцията за Смяна на Цвета на Очите е толкова рискована и опасна, колкото всяка една естетическа, хирургична операция в света. Няма проучвания, показващи, че тази операция е по-опасна от другите хирургически операции.

3. Коя очна операция за Смяна на Цвета на Очите е опасна или каква е разликата между тях?

Като Vip Eye Laser, ние не препоръчваме на нашите пациенти вътреочен имплант и силиконова хирургия. 90% от пациентите с усложнения имат усложнения, дължащи се на вътреочни импланти и силикон и тези ефекти стават много опасни с течение на времето. Логично е, че чуждо тяло, поставено в окото, в крайна сметка ще увреди структурата на окото. Това се наблюдава при всяка естетична хирургия, извършвана в света. Всяко вещество, което се имплантира в тялото и не принадлежи към него, ще бъде принудено да бъде екскретирано от организма с течение на времето и научните изследвания също така показват това много ясно.

Това не се случва при промяна на цвета на очите с помощта на лазерния метод. С този метод няма чуждо тяло, силикон в тялото. Напротив, съдържащите се пигменти в очите са безопасно обработени с Vip Eye Laser, за да се сведе до минимум рискът. Разбира се, лазерният метод, опитът на лекаря и методът на самата операция са много важни тук.

4.Какви методи има в хирургията за Смяна на Цвета на Очите ?

Понастоящем има операции като хирургия на вътреочна имплантация и промяна на цвета на очите със силиконови операции и промяна на цвета на очите с лазерна хирургия.

5.Каква е разликата между съществуващите методи?

Смяна на Цвета на Очите Промяната на цвета на очите с лазер е по-безопасна и по-контролирана в сравнение с хирургичната намеса и операцията със силикон. Тъй като процесът се прави, без да се поставя чуждо вещество, което не принадлежи на вашето тяло в окото ви и без да се уврежда анатомията на окото.

Имплантите, използвани за промяна на цвета на очите, нарушават анатомията на очите и ги правят по-предразположени за усложнения в бъдеще.

Ето защо промяната цвета на очите с лазер е много по-безопасно от вътреочните импланти, а резултатите са естествени и постоянни.

6.Кой лазерен метод е по-безопасен и ефективен?

Като Vip Eye Laser използваме най-новата технология Vip Eye Laser, 8G лазерна технология, разработена от д-р Мустафа Мете.

Днес се вижда, че дължините на вълните на старите лазерни технологии, които увреждат очите, могат да причинят почти същите опасности, както вътреочните импланти. Техниките, споменати в новините, които създават визуални проблеми за много хора, са силиций, инжектиран в окото и ирис импланти.
В това отношение трябва да разберете разлката.

7.На какво трябва да обърнем внимание при смяна на цвета на очите с лазерна операция?

На първо място, опитът и квалификацията на лекаря са абсолютно важни.

Пациентите трябва да си зададат тези въпроси, преди да се подложат на лазерната процедура:

1. Кой е лекарят, който извършва процедурата? Каква е автобиографията му и какви отзиви имате за лекаря?

2. От колко време лекаря извършва тази процедура? Какъв е неговият опит?

3.Какви са неговите резултати?

4.Дали лекарят изпълнява процедурата и има ли разрешение да извъшва тази процедура?

5. Най-важно е, лижето, което извършва процедурата, дали е наистина лекар?

За съжаление досега в Турция има фалшиви лекари, както и в много страни по света. Тези хора скриват истинската си идентичност, използвайки фалшиви имена на чужди лекари.
Не можете да видите адреса или истинските снимки на тези хора. Те се крият, единствената им цел е да намерят чуждестранни пациенти и да печелят пари. Това не е етично.
Напомняме на пациентите да стоят настрана от тези хора и да не се доверяват на такива хора, които са създали сайотове и се крият по този начин. В нашия сайт има много статии по този въпрос.

Пациентите трябва да проучат клиниката и лекаря, които ще изберат, и не трябва да разчитат на фалшиви снимки и видеоклипове и резултати, които са достъпни само в Интернет. При необходимост те трябва да поискат дипломата и CV-то на лекаря.

8.Какво е това операция за промяна на цвета на очите с Vip Eye Laser?

Методът, който използваме, е последната, най-ефективната и безопасна лазерна технология, използвана в света. Различна от другите лазери, индивидуалните дължини на вълните се настройват така, че да осигуряват максимална безопасност, а броят на сеансите се определя според цвета на окото.

9. Възможно ли е да избера цвета на очите си при смяна цвета на очите с лазер ?

Смяна на Цвета на Очите Логично това не е възможно. Причината е, че цветът на окото на всеки човек има различно съотношение на пигмент и структура. Всеки индивид има различна степен на реакция към лазера. Той дава резултати според структурата на ириса и гъстотата на пигментация на очите.

При пациенти с много тъмни очи с много интензивен тъмен пигмент периодът за промяна на цвета е по-дълъг, поради което може да е необходимо повече сеанси. Накратко, всеки пациент ще получи абсолютно резултат, но цветът, чието око ще бъде синьо или зелено, ще бъде очевидно след сканиране и по време и след операцията, но както казахме, цветовете на очите на всеки един пациент ще бъдат променени и ще имат резултат.

Можете да избирате цвета на очите си при вътреочните имплантанти, но резултатите не са естествени, както при резултатите от операцията за промяна на цвета на очите с лазер.

10.Каква е разликите между промяната на цвета на очите с Vip Eye Laser и промяната на цвета на очите с вътреочните имплантанти?

Както беше посочено по-горе,

1. Рискът е минимален при операции с Vip Eye Laser.

2. Резултатите са много по-естествени при операциите провеждани с Vip Eye Laser.

3. При операцията лазера Vip Eye Laser, лазерът се настройва според лицето и операцията е максимално ефективна и безопасна.

11. При кого не може да се прилага Vip Eye Laser метода?

Този метод не може да се приложи при:

Пациенти с неконтролиран диабет; с глаукома; с иридоциклити и увеити; пациенти с тежки ревматични нарушения; пациенти с отсъствие на ирис по рождение; пациенти с високи очаквания и които вярват в нереалистични резултати наблюдавани в интернет; пациенти с нестабилен психика; пациенти с панически атаки; негативно настроени пациенти.

12.Как става смяната на цвета на очите с лазерен метод?

Обикновено след 7 сеанса с Vip Eye Laser цветът на очите ви бавно ще се прочени. Разбира се, за да се постигне пълен ефект е необходим минимален период от 1 месец и максимум от 6 месеца. Крайният резултат ще се появи 6 месеца по-късно. През това време е препоръчително да бъдете търпеливи и положително настроени, защото лазерното лечение може да се повтори в случаите, когато пациентът е недоволен, затова този процес изисква търпение и резултатите могат да бъдат коригирани.

Резултатите с Vip Eye Laser са естествени. Както при другите методи за промяна на цвета на очите, очите ви няма да изглеждат както с цветни контактни лещи и няма да ви притесняват.

13.Какви са рисковете при операцията за промяна на цвета на очите?

Съществуват рискове, като всяка една операция, но тези рискове не са повече от други естетични операции, но трябва да се извършват с абсолютно точна и ефективна лазерна технология и лекарят, който извършва процедурата, трябва да е известен и с достъчно опит в тази област.

Като Vip Eye Laser използваме 8G лазерна технология, разработена от очен хирург д-р Мустафа Мете. Рисковете са минимални и имаме пациенти от цял ​​свят. В продължение на много години предоставяме надеждно услугата на много пациенти.

Не е нужно да се притеснявате, ако сте се решили на операцията за Смяна на Цвета на Очите . Ако сте намерили опитен лекар и ефективен лазерен метод, рисковете са минимални.

90% от наличната в интернет информация е погрешна и не носи никаква научна академична стойност.

Резултатите, публикувани на нашия сайт са 100% реални.
Операцията за Смяна на Цвета на Очите е нов метод, все още не е добре известен, така че е номално това да води до замърсяване на информацията.
Можете да прочетете внимателно всички въпроси, публикувани на нашия сайт и можете да се консултирате с нас, ако има нещо неясно.