Нашето Местоположение
VIP EYE LASER | Dr . METE | Dr. OSMAN | SELMANI PAK CAD USKUDAR / ISTANBUL / TURKEY

E mail
info@vipeyelaser.com

ПРОМЯНА ЦВЕТА НА ОЧИТЕ С ЛАЗЕРНА ОПЕРАЦИЯ

Change-Your-Eye-Color-LASER

Каква е цената на процедура за лазерна промяна на цвета на очите?

7-10 сеанса 5000 евро всичко включено (Хотел + трансфер)*** Цените зависят от цвета на очите …За най-добра цена, моля свържете се с нас …

Какво представлява техниката за смяна цвета на очите с лазер и VIP®EYELASER ?

VIP EYE LASER е техника Lumineyes, която се използва индивидуално. Накратко, с тази техника лазерът стимулира кафявите или тъмно-пигментираните клетки в ириса, след което тъмно-пигментираният слой излиза. Той поддържа този слой клетка, който е разположен в субстрата и който осигурява цвета на синьо-зелено-сиво-лешников.  Това е процес на коригиране на цвета на очите, които имат хетерохром или има уникален тон на цвят в окото.

За каква цел се използва VIP®EYELASER?

Технологията VIP®EYELASER е разработена за лечение на пациенти, които страдат от хетерохром.

Как е била открита техниката на “VIP®EYELASER”? Има ли някакви лекари и центрове, които извършват тази техника?

VIP EYE LASER е техника Lumineyes, която се използва лично.Тя е разработена от очен хирург д-р Мустафа Мете, който е работил няколко години в чужбина ( страни от Европа, Персийския залив, Азербайджан)…Тази техника не е като традиционната Lumineye техника, по-проста е, по-безопасна и допълнително управлявана техника, разработена със своите лични характеристики (лазерни заряди, техника, селективност и т.н.). Обикновено процента на успеваемост може да достигне до 99 %.

Какво е традиционната техника Lumineyes? Каква е разликата междутрадиционната Lumineyes и Mylumineyes техника?

Докато чрез изследвания се разработват методите за лечение на страдащите от различни цветове на очите (хетерохром), започнаха да се правят изследвания върху лазера, който има специално измерване на вълната и който има уникален механизъм на движение.Технологията Lumineyes е била открита от американски биолог през 2011 г. Традиционните Lumineyes се използват в страни като Испания, Америка и Панама. Тази техника има недостатъци и не е като VIP®EYELASER.

Подходяща ли е за всички VIP®EYELASER ?

Тази техника може да смени цвета на хората, които имат напълно различни цветове на очите и / или които имат хетерохромни цевтове, сив, лешников или син.Лицата, които не са подходящи за тази прицедура, се определя след изследване. Ако не сте подходящи, вероятно не може да се извърши процедурата.

Имах лазерна операция преди, може ли да променя оцветяването на очите с VIP®EYELASER ?

Възможно е операцията да се разгледа като частен случай.  Лекарят ще реши дали има някакви препятствия за извършване на процедурата след подробно изследване.

Имам късогледство-далекогледство-астигматизъм-пресбиопия, подходящ ли съм за операция за промяна оцветяването на очите?

Със сигурност може да се подложите на операцията.Ако искате нашият лекар може да се справи с тези заболявания преди или след операцията за промяна цвета на очите.

Живея в чужбина, искам да променя цвета на очите си, колко дълго трябва да остана в Турция?

Трябва да останете в Турция за 7-10 дни за процедурата по промяна оцветяването на очите. Много е важно да следим внимателно състоянието на пацинтите ни.

Колко голяма ще бъде промяната в цвета на очите?

За всеки оттенък, цветът се променя  видимо с 95-99 %.

Ако очите ми са сини или зелени, мога ли да се подложа на тази процедура?

Когато имате хетерохром (различни цветова между очите) операцията може да бъде направена или може да бъде прилагана на страдащите, чийто цвят на очите трябва да се изсветли.

Има ли възрастова граница за VIP®EYELASER ?

Процедурата може да се прилага при лица, които се намират на възраст между 18 и 45 години.

Какво трябва да направя за да се подготвя за  VIP®EYELASER ?

Няма специфична предварителна подготовка. Лекарят ще направи потвърдение за операция след изследвания.

Кой не е подходящ за VIP®EYELASER?

Лицата страдащи от:
  1. Неконтролиран диабет
  2. Глаукома
  3. Увеит
  4. Активен ревматизъм
  5. Липсващ ирис
  6. Неизвестно систематично заболяване
  7. Хората, които имат прекалено големи очаквания
  8. Възпалителни заболявания на червата или сходно системно заболяване
  9. Пациенти, които са психично нестабилни

Как се използва VIP®EYELASER ?

Тази операция се извършва с чисто нов лазер, чиято честота и измерване на вълната са разработени по друг начин, който създава удар на микроскопични ниво.След необходимите изследвания, като се направи оценка от лекаря и след специални очни лосиони и подготовка, лазерни снимки се правят на всяко око за 3-5 минути чрез използването на специална техника. За сеансите се създава индивидуална програма, като се регулира честотата, дължината и измерването на вълните и тяхната мощ.

Колко безопасни са техниките VIP®EYELASER  или класическият Lumineyes, има ли някакви опасности?

Тази лазерна техника се извършва само от очен лекар, чиито хирургичен опит е на добро ниво и имат достатъчно опит в тази област. Засега тази процедура се извършва само в няколко центъра.Дългосрочните резултати показват, че техниката VIP®EYELASER е безопасна и нашите доктори специалисти ефективно изпълняват тази техника. VIP®EYELASER техникат, която сме развили, е по-безопасна, по-проста и безпроблемна, не като традиционната Lumineyes.Промяната на оцветяването на очите, направена от неупълномощени и неопитни лица и апаратури, може да доведе до  проблеми с очите и дори до слепота на по- късен етап.

Ще има ли някаква болка или дискомфорт по време на операцията VIP®EYELASER ? Кога ще мога отново да работя?

По време на процедурата болка не се усеща. След лазерната процедура, може да се върнете към всекидневния си начин на живот.

Колко продължителна е процедурата VIP®EYELASER ? Кога ще получа резултат?

VIP®EYELASER отнема между 5-10 сеанса. Може да се извърши само един сеанс в рамките на 1 ден. Обикновено процесът завършва след 5-10 дни След 2-4 сеанса се забелязват промени в оттенъка, в рамките на първия месец може да видите промяната в цвета ясно и в рамките на три месеца ще се появи крайният резултат.

Какъв цвят ще бъдат очите ми след процедурата? Мога ли да избера какъв цвят да бъдат очите ми?

Технологията VIP®EYELASER стимулира клетките, които дават черно- кафяв цвят на ириса и след като тъмните цветни клетки отпадат се появяват естествено цветовете на синьо, лешниково, сиво, които съществуват генетично при вас. По този начин не може да се определи кой цвят ще бъдат очите ви след лазерната процедура.(** това не е сигурно, но нашите наблюдения показват, че тъмно кафявите очи имат потенциала да се превръщат в сив или лешников цвят, с по- светъл пигмент имат потенциала да се превърнат в сини или зелени.)Промяната на оцветяването в окото варира в зависимост от оцветените пигменти.

Мога ли да се използват лещи след лазерната операция?

Разбира се, че може да използвате контактни лещи след лазерната операция.

ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

Внимавайте с непознати, любителски клиники и центрове, фалшиви клиники, фалшиви лекари, фалшиви видеоклипове, фалшиви резултати. Такива, които предлагат ниски цени, обикновени лазери, които не са подходящи за пигментация на ириса, несигурна дължина на вълната и могат да увредят очите ви …Очите ви са по-ценни от парите ви!Преди да изберете клиника или лекар, силно ви препоръчвамеПациентите трябва да задават следните въпроси:1.Кой ще прецени дали съм подходящ за операцията за промяна цвета на очите и ще препоръча курс на лечение? Какво е тяхното образование, обучение, лицензиран ли е и има ли опит с такъв вид операции?2.Кой ще участва в извършването на моята операция, каква роля ще играят и какво е тяхното образование?3.Какво е името на лекаря? Автобиография на доктора?