Нашето Местоположение
VIP EYE LASER | Dr . METE |

E mail
info@vipeyelaser.com

VIP EYE LASER

Каква е цената на процедура за лазерна промяна на цвета на очите?

10 сеанса 4800 евро    

Мога ли да използвам лещи след лазер?

Да, можете да продължите да използвате контактни лещи.

След лазерната процедура какъв цвят ще бъдат очите ми? Мога ли да избера цвета?

Избора не може да бъде направен предварително. Не е известно кой цвят ще бъде окото след процедурата! Методът на VIP EYE LASER  стимулира клетките, които дават черно-кафяв цвят на ириса и след като тъмните цветни клетки отпадат и естествено се появяват цветовете синьо, сиво, зелено, лешник които съществуват във генетиката ви. С други думи, пигментни клетки са разположени по-долу, които определят цвета, по този начин не е известно кой цвят ще бъде очите ви преди лазерната операция. (** не е сигурно, обаче, нашите наблюдения показват, че очите, които се състоят от тъмно кафяв, интензивен пигмент, имат потенциала да се превърнат в по-сиви или лешникови, очите, които имат тъмно зелен, светло оцветен пигмент имат потенциала да се превърнат в сини или зелени). Промяната на цвета в очите варира в зависимост от съпротивлението на настоящите оцветени пигменти.

Колко време отнема VIP EYE LASER ? Кога ще получа резултат?

VIP EYE LASER  продължава между 5-10 сесии. Можете да имате само една сесия за 1 ден. Обикновено процедурата приключва след 5-10 дни, След 2-4 сесии цветът се променя, през първия месец можете ясно да видите промяната и в третия месец се появява последният оттенък.

Ще чувствам ли някаква болка или дискомфорт по време на процедурата VIP EYE LASER ? Кога ще мога да се върна на работа?

Няма да чувствате нищо, може по време на работата с лазер да имате някакво усещане, но няма да се чувствате некомфортно.  След лазерната процедура, може да се върнете към всекидневния си начин на живот. Обикновено препоръчваме да останете далеч от интензивна дейност.

Безопасен ли е Vip Eye Laser или Classic Lumineyes, има ли някакви рискове?

Този лазерен метод се използва само от очен специалист лекар / офталмолог / специалист по очни заболявания, чието хирургично управление и опит са на високо ниво и които имат много опит в тази област. Засега тази процедура се извършва със специално лазерно устройство само в няколко центъра в цял свят. Дългосрочните резултати показват, че методът на Vip Eye Laser е безопасен и нашите специалисти успешно изпълняват този метод. Този метод, който току-що сме разработили, е по-сигурен, по-ефективен и безпроблемен за разлика от класическият Classic Lumineyes.
Процедурата за промяна на цвета на очите, направена от неупълномощени и неопитни центрове, 
може да доведе до трайни очни проблеми и дори слепота в бъдеще !!!

Как се прилага VIP EYE LASER ?

Тази операция се извършва с чисто нов лазер, чиято честота и измерване на вълната са разработени по друг начин, който създава удар на микроскопично ниво. След необходимите изследвания, като се направи оценка от лекаря и след специални очни лосиони и подготовка, лазерни снимки се правят на всяко око за 3-5 минути чрез използването на специална техника. За сеансите се създава индивидуална програма, като се регулира честотата, дължината и измерването на вълните и тяхната мощ.

Кой не е подходящ за процедурата VIP EYE LASER ?

Не са подходящи пациенти с :1 – неконтролиран диабет2 – пациенти с глаукома ( повишено очно налягане)3 – увеит4 – активен ревматизъм5 – липса на ирис6 – с неизвестно системно заболяване7 – хора, които имат високи очаквания8 – особено възпалително заболяване на червата или подобно системно заболяване9 – пациенти, които са психично нестабилни

Какво трябва да направя за подготовка преди VIP EYE LASER?

Няма нужда от предварителна подготовка. Лекарят ще направи необходимите изследвания и преглед.

Има ли възрастова граница за метода VIP EYE LASER ?

VIP EYE LASER  може да се направи на лица на възраст между 18 и 45 години. 

Ако моите очи са сини или зелени, мога ли да извърша операцията?

Това не означава нищо за вас, ако имате сини или зелени очи. Ако имате хетерохром (разликата между очите от гледна точка на оттенъка), операцията може да се извърши или може да се направи за пациентите, чийто цвят на очите трябва да се изсветли.

Каква е вероятността от промяна на цвета на очите?

Ако трябва да вземем предвид всеки оттенък, цветът на окото се променя с възможност за 95-99%.

Живея в чужбина, искам да променя цвета на очите си, колко време трябва да остана в Турция?

Трябва да останете в Турция за 7-10 дни за операцията промяна цвета на очите. Много е важно за нас да проучим внимателно пациента.

Имам миопия/ хиперметропия/ астигматизъм/ пресбиопия, дали съм подходящ да променя цвета на очите си?

Да, може да се извърши операцията за промяна цвета на очите, ако желаете нашият лекар може да излекува тези състояния преди или след операцията за промяна на цвета на очите.

Имах преди лазерна операция, мога ли да извърша операция за промяна цвета на очите с VIP EYE LASER ?

Можете да извършите операцията при някои специални условия. Вашият лекар ще определи препятствията по време на подробния предварителен преглед.

Колко дълго ще има ефект от операцията за промяна цвета на очите VIP EYE LASER ?

Резултата от операцията остава за цял живот.

Подходяща ли е за всички VIP EYE LASER ?

Този метод може да промени цвета на очите на хората, които имат различни цветове на очите и / или които имат хетерохром в зелен, сив, син или цвят лешник.Хората, които не са подходящи за тази процедура, се определят след задължителен преглед преди процедурата. Ако не сте подходящи за тази процедура, не може да се извърши операцията.

Какво представлява метода на класическия Classic Lumineyes? Каква е разликата между Classic Lumineyes и Vip Eye Laser ?

Докато чрез проучвания се развиват начините за лечение на пациенти, които имат различни цветове на очите (хетерохром), започнаха да се извършват някои изследвания върху лазер, който има специален размер на вълната и който има различен механизъм на действие. Всички дългосрочни последващи действия и актуализации в съответствие с това доведоха до развитието на днешните методи. Методът Lumineyes е открит от американски биолог през 2011 г., той все още провежда проучванията си съвместно с изследователски център. Класическият Lumineyes се използва в страни като Панама, Мексико и т.н. Този метод има недостатъци за разлика от Vip Eye Laser . За съжаление все още е в процес на разработване на американско проучване, но все още не могат успешно да променят цвета безопасно и ефективно.

Как е открит методът Vip Eye Laser ? Има ли лекари и центрове, които извършват този метод?

VIP EYE LASER   е метод на Lumineyes, който се прилага индивидуално. Разработен е от очен хирург доктор Mustafa Mete, който е работил в Европейските страни, Азербайджан и страните от Персийския залив в продължение на много години …За разлика от метода на класическия Classic Lumineyes, този метод е разработен и е по-ефективен, по-сигурен и по-контролиран метод с лични характеристики (лазерни скорости и т.н…). Процентът на успех може да достигне средно до 99%.

С каква цел се използва VIP EYE LASER?

Методът VIP EYE LASER  е разработен за лечение на пациенти с хетерохром.

Какво представлява метода за Смяна на Цвета на Очите с помощта на лазерния и Vip Eye Laser метод?

VIP EYE LASER е метод на Lumineyes, който се прилага индивидуално. Накратко, с този метод, лазерът стимулира кафявите или тъмно-пигментираните клетки в ириса и след това тъмно-пигментираният слой излиза. Той поддържа този слой от клетки, който се намира в субстрата и който дава цвета на синьо-зеленикаво-сиво в очите. Това е процедура за коригиране цвета на очите на пациенти, които имат хетерохром или имат различен цвят на очите.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

We Have Best Professional Team To Care Your Eyes

  • Операциите се извършват лично от д-р Мустафа Мете
  • Само един или двама пациенти на ден, предлагаме VIP услуга.
  • Използваме най-новите, доказани и безопасни световни лазерни техники.
  • Имаме дългогодишен опит в очната хирургия и доволни пациенти от над 12 различни страни (Европа, Русия, САЩ)
  • Коректност и гаранция за всички наши операции
  • Правим внимателен подбор на пациенти, които са подходящи за очна лазерна хирургия и гарантираме коректност за резултата от очните операции.

ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

Внимавайте с непознати, любителски клиники и центрове, фалшиви клиники, фалшиви лекари, фалшиви видеоклипове, фалшиви резултати. Такива, които предлагат ниски цени, обикновени лазери, които не са подходящи за пигментация на ириса, несигурна дължина на вълната и могат да увредят очите ви …

Очите ви са по-ценни от парите ви!

Преди да изберете клиника или лекар, силно ви препоръчваме

Пациентите трябва да задават следните въпроси:

1.Кой ще прецени дали съм подходящ за операцията за промяна цвета на очите и ще препоръча курс на лечение? Какво е тяхното образование, обучение, лицензиран ли е и има ли опит с такъв вид операции?

2.Кой ще участва в извършването на моята операция, каква роля ще играят и какво е тяхното образование?

3.Какво е името на лекаря? Автобиография на доктора?

[kkstarratings]